výstava Nikogda Nezabuděm

Tak se to má dělat. Je vidět, že Velká Británie ví, jak se dělá velmocenská politika. Proto také ví, co na agresivní, vražedné Rusko nejvíc platí (kromě zbraní). Ne že si Rusové odvezou z Ukrajiny pračky ve vrtulníku, ale že budou platit za všechno, co ukrajinským rodinám zlého udělali, budou muset zaplatit za všechno, co na Ukrajině zničili a zničí.

Zabavování ruského majetku musí být namířeno na Putina, jeho kumpány, (propagandisty, poslance, ministry, členy strany Jednotné Rusko atd.) a také na všechny ruské oligarchy. Ti všichni musí uhradit škody způsobené Ukrajině svým majetkem. Jedině tak dlouhodobě zamezí mezinárodní společenství budoucím vojenským agresím Ruska vůči ostatním zemím.

celý článek na ĆTK:  Londýn chce zachovat protiruské sankce, dokud Moskva neodškodní Ukrajinu, 19.06.2023

 

———————-

Z našich hořkých zkušeností víme, že Kreml nebude chtít platit nic – viz pobyt ruských okupantů v naší zemi. Víc než 400 mrtvých československých občanů, nedozírné ekologické škody, ruské dluhy atd. Nemluvě o škodách okupace jako takové (nucená emigrace, zaostávání hodpodářství, úpadek společnost, zavřené hranice, chudoba, sovětské žvásty, …)

, , ,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika